Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Det är lite med Karin Dreijer Anderssons (eventuella) gästande på Röyksopp som med Elvis sedan 1977: vissa har sett henne, andra inte. Hur det egentligen ligger till med saken vet jag inte. Jag står med varsitt ben i båda läger. Kanske såg jag henne, kanske inte. Jag trodde inte jag såg henne men när allt fler började säga att hon visst var där bestämde jag mig för att det var den bättre versionen av sanningen. Tältet var ju så fullsmockat att allt var så långt bort. Visst kan hon ju ha varit där och dansat på scen. Och hur ser hon egentligen ut utan The Knife-masker eller Fever Ray-iga fraggelkompostkostymer? Inte ens personalen bakom scenen verkar ha varit helt säkra på hur det ligger till med saken. Fast allt kanske går i Fever Ray-spåret att man inte riktigt vet vad som försiggår eller inte. En del av ett popmysterium.