Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Puh, vilken hetta. Hoppas att det blir svalare till Arvika drar igång om två dagar. Festival och kokvärme brukar inte vara en drömkombination. Bättre än Where The Action Is-väder javisst, men jag kan ändå inte låta bli att känna sympati för alla Arvika-besökare i svarta lackkläder. Det måste vara olidligt. Tänk alla utslag som måste frodas under ett par dötajta lackbyxor i fyrtio graders värme. Käre jösses, tapperhetsmedaljer borde utdelas (och aktier i den svenska eksemkrämsindustrin köpas för den som är smart). Det enda sättet att svalka sig idag är att lyssna på Lake Heartbeats ursnygga skiva. Och så lite The Crêpes däremellan. Nya Wilco, med den väldigt photogeniqua kamelen Alfred, får vänta till tåget till Värmland. Idag måste hjärnan bli lite fläktad.