Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Bara härom veckan pratade jag och min kompis om Jens Lekman. Vi var båda rörande överens om att det verkligen hade varit fint med en ny skiva från honom. Det var så länge sedan sist. Eller snarare: det var på tok för länge sedan sist. Vi funderade på vad han sysselsatte sig med och om han kanske hade något nytt album i kavajärmen. Ikväll (slö)surfade jag in på NME:s hemsida och läser nyheten att the-artist-formerly-known-as-Rocky-Dennis har drabbats av svininfluensa. Men nej! Enligt NME som citerar Jens hemsida sitter han dessutom i karantän! Men nej igen. Läs det hela med Jens Lekmans egna ord under avdelningen med det i sammanhanget – minns väl domedagslarmen för några månader sedan – passande namnet small talk. Stackare. Bli frisk snarast!