Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

I pauserna under denna soliga måndag – som försvann oroväckande snabbt – har jag hunnit ägna mig åt följande.

Lyssna på ny musik från:

Jarvis Cocker. Omslaget till hans andra soloskiva Further complications visar upp en gråskäggig (inte helt och hållet grå men åtminstone tillräckligt mycket grått i skägg och popfrisyr för att det ska märkas) Jarvis Cocker. Efter tre lyssningar är jag inte överförtjust i skivan, den är lite väl gitarrockig för min smak. Men med tanke på hur mycket jag gillade debuten Jarvis så ska jag ge den nya skivan många chanser till. Jag har varit svag för geek chic-ikonen Cocker ända sedan Pulp-tiden.

– Hockey. Kanske något för alla som gillar Passion Pit. De sistnämnda kommer förresten med sin debut nu innan sommaren.

God Help The GirlBelle and Sebastians Stuart Murdoch har skrivit manuset till musikalen God Help The Girl som ska spelas in nästa år. Men redan i juni släpps soundtracket som är en urfin mjukpoppig skiva med bland annat Neil Hannon som gästsångare i låten Perfection as a hipster.

Marina and the Diamonds. Idag gillar jag särskilt spåret Obsessions.

Little Boots feat Philip Oakey – Symmetry. Vilken skimrande poplåt!

Tiga. Nya skivan släpptes förra veckan. Jag gillar den.

Nu dags att lyssna på Conor Obersts nya skiva Outer South.