Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Jag var egentligen inte så säker på att jag tyckte om Phoenix. Eller snarare, jag var inte så säker på att jag tyckte så väldigt bra om Phoenix. Deras skivor har hittills inte knockat mig på något sätt. Jag tror inte ens att jag lyssnat på dem på flera år. Men banne mig om inte fransosernas nya skiva Wolfgang Amadeus Phoenix, som släpps i slutet av maj, är deras bästa någonsin. I alla fall låter den så i mina öron. Lite poppigare, mycket roligare. Jag kan inte sätta fingret vad det är egentligen. Bara att låtarna är bättre. Jag gillade den i alla fall mycket.

Från Paris till Belgien, ikväll spelae AeroplaneStrand. Det kommer förhoppningsvis bli strålande. Precis som Grizzly Bears nya skiva. Nya Death Cab For Cutie-ep:n är dock blekare än vad jag hoppats på. Då är det finare att vända sig till kommande Au Revoir Simone-skivan. Som en macaron i pistagegrönt.