Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Ikväll ska jag gå på Fever Rays konsert på Kägelbanan och eftersom rapporterna från Karin Dreijer Anderssons spelning i Göteborg var mycket positiva ser jag väldigt mycket fram emot det. Mycket masker och ljusshow förväntar jag mig. Tur att Fever Ray inte drog Grace Jones korta strå och fick nitlotten att hålla konsert just under den så kallade earth hour kl 20.30-21.30 på lördag. Man kan ju bli utnämnd till arrogant miljöbov för mindre.

Men det är långt kvar till ikväll. Till dess fortsätter jag att lyssna på Passion Pits ep Chunk of Change som släpptes förra året men som nu får ett officiellt svenskt släpp. Jag älskar ep:n! Väldigt färgglad pop. Som en blandning av Hot Chip, MGMT, Postal Service och så något annat som jag inte kan komma på just nu.