Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Den allra roligaste låt jag vet just nu är Lay it down med Peter Bjorn and John. Och som om det vore självaste julafton så kan man lyssna på den – och alla andra låtar från PBJ:s kommande skiva – på deras MySpace. Klicka dit pronto och lyssna. En lyssning av Lay it down motsvarar tre koppar espresso. I morgon bitti mellan 08 och 10 besöker jag förresten Morgonpasset i P3. Vi ska prata kritik och det hela ska bli mycket roligt. Jag gillar morgnar och jag älskar Morgonpasset! Bara inte Bob blir för långrandig ikväll. Förra gången han spelade i Globen lyckades jag spana in hur han sprang från backstageområdet till scenen. Som om han inte kunde hålla sig. Energin är det inget fel på i alla fall. De svenska Dylanologerna får sig nog en trevlig kväll.