Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Jag trodde att det skulle bli en smärre chock att byta ut all inclusive-tillvaron, sol och turkost hav mot jobbvardag i senvintern. Men allting blev betydligt mycket lättare när nya Au Revoir Simone-skivan väntade på mig hemma. Den så vansinnigt rara New York-trion har nämligen gjort en skiva som låter precis som våren. Mjuka keyboardmattor i snyggt pastelliga Ladurée-färger. Urfin. Jag har bara hunnit lyssna på den en gång men hela tillvaron känns redan väldigt blommande.

Andra nya favoritskivor: Bell Orchestres nya (äntligen!), Hauschkas nya, Peter Bjorn and Johns nya och så Passion Pits ep Chunk of chage. De sistnämna låter (och ser ut) lite som en New York-version (de är från Massachussets men de hade kunnat vara skolkamrater med Vampire Weekend) av Postal Service och Death Cab For Cutie (innan Ben Gibbard inledde ett hämningslöst förhållande med rawken). Det blir bra det här.