Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Puh vilken hektisk dag. Det började i arla gryningstid (nåväl) med SVT:s Go Morron-soffan där även Jens von Reis och Fredrik Virtanen hade satt sig. Sedan var det ögona böj-skrivning av både tv-krönika och nöjekrönika. Nu är det hög tid att koppla av med lite läcker r’n’b från Flight of the Conchords andra avsnitt som faktiskt var betydligt roligare än första avsnittet av säsong två. Låtaavsnitten var strålande, nästa vecka tar vi och tittar på den lysande Roxanne-parafrasen ihop. Så jag väntar med att misströsta. Undrar om jag förresten hinner se hela första The Wire-boxen på en helg? Buylando sålde hela säsong ett för det facila priset 99 bagis. My my. Jag måste dock se minst ett dussin Sons of Anarchy-avsnitt också. Från Mad Men till Sons of Anarchy. Skillnaden kunde inte vara större rent estetiskt, men jösses vad jag har fastnat för tv-serien om motorcykelgänget i den lilla orten Charming (ironiskt namn i sammanhanget) i Kalifornien.

<a href='’ href_cetemp=’ ’>