Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Inte för att låta som en mycket gammal farbror som rasar över P1-tablån, men vad är egentligen tanken bakom lövtunna P3 Nyheters tvångsungdomliga nyhetsuppläsningar. Som att man satt kepsen på sned bara för sakens skull. ”EU vill inte snacka med Israel” lät det på sju-nyheterna i morse. EU vill alltså inte snacka med Israel. Så kan man väl ändå inte säga i nyheter som produceras av Sveriges Radio. Okej om nu någon skulle vilja sammanfatta läget så i ett program, det kan jag hacka i mig, men inte i självaste nyheterna. Dessutom, varför ville EU inte snick-snacka? Är det för att de typ är sura eller? Jösses, kulturskymning, nyhetsskymning, vet hut, stekta sparvar etc etc etc.

Nu lyssnar vi på Pnau och Telepathe och lugnar nerverna en smula.