Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Det som en gång var på topp 10-listan över världens bästa uppfinningar har nu helt spårat ur. Plötsligt går det inte att titta på något på YouTube längre, allt är bara en massa prat om att man befinner sig i fel land. Eller så har Warner Music begärt att videon ska tas bort. Så det går inte längre att titta på länkarna i inlägget nedan men de låtar jag menade var givetvis Morrisseys I’m throwing my arms around Paris och Duran Durans Ordinary world. Två av mina favoritballader.

Lördagförmiddagens arbetspass är avklarat och recensionen av High School Musical är inskickad (här passar jag på att skicka ett förlåt till den femåring som jag eventuellt skymde sikten för igår på Göta Lejon. Det var inte min mening men du verkade ha himla kul ändå). Nu ska jag bara förbereda måndagens intervju med M Ward och skriva två skivrecensioner innan det kanske är dags att tänka på en gnutta helg. Oh Pnau, giv mig styrka.