Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Det blev ju som bekant ingen Magic Numbers-julkonsert i fredags kväll. Bandets sångare Romeo hade glömt den gamla ramsan om pass och pesetas och fastnat på flygplatsen i London. Ja eller hur det nu var. Mig gick det dock ingen nöd på. Jag gick hem och såg det sista avsnittet från Mad Mens första säsong för tredje gången. Igår lånade jag ut dvd:n i ett försök till abrupt avvänjning. Säsong tre kommer ju först till sommaren.

Idag lyssnar jag på min favorit-galenpanna från Australien: Luke Steele i sin Empire of the Sun-kostym. Den som vill kan förstås också lyssna på The Knife-Karin Dreijer Anderssons soloprojekt Fever Ray som har sin första singel ute nu. Jag lyssnade på den en gång förra veckan, tyckte att den var helt okej och fortsatte sedan att drömma om When I Last Spoke to Carol. Under julen ska jag lyssna på nya Morrissey-skivan tills jag knappt vet vad som är upp och ner.