Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Oj oj, till och med en teknikkonservativ gammal farbror som jag måste välkomna den nya tidens teknik med glädje. Istället för att kuska land och rike runt för att leta efter Peter Jöbacks julskiva (okej, det kanske bara är att gå in på närmaste Åhléns), som jag tänkte förkovra mig i innan kvällens recension, sitter jag lugnt kvar vid min dator och lyssnar på alla hans jullåtar på Spotify. Men gud så bekvämt. Hela tio låtar har jag lyssnat igenom och bara en endaste gång har julstämningen avbrutits av en hurtfrisk norrman som gjort reklam för norska flygresor. Tack snällaste Dan för inbjudan. Åh vad ska jag göra av all min nyfunna tid? Kanske snabbsticka en varm rentröja att gosa in mig i under kvällens högtidsmys i Globen? Eller så lyssnar jag några gånger till på Love Lockdown. Jag gillar den mycket.

<a href='’ href_cetemp=’ ’>