Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Puh, intensiv konserthelg det här. Franz Ferdinand i lördags (betyg: 4) och Dirty Pretty Things igår (betyg:2). Den mest spännande upptäckten under Carl Barât och DPT:s avskedsspelning var att Barât har ”Libertine” tatuerat på högerarmen. I övrigt så är han bara en halv scenperson utan sin forne draghäst Pete Doherty. DPT:s trummis, tillika gamle The Libertines-trummisen, den ursympatiske Gary Powell fick istället stå för all karisma igår. Gary är en stjärna.

Förutom recensionslyssning av nya Dido och The Priests har måndagen handlat om att leta i skivsamligen. Jag fiskade fram McCarthys I am a wallet/Banking, violence and the inner life today. Vilken bra låt And tomorrow the stock exchange will be the human race är.

En annan favorit är Claudine Longet! Och Oh vilket party. Vilken himla rar film.

<a href='’ href_cetemp=’ ’>