Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Bästa iTunes,

Ni måste ha skickat mig fel skiva. Så oturligt när jag just bestämt mig för att ge Glasvegas en andra chans. Jag lyssnade på dem i våras efter att NME hade smällt upp dem på omslaget och basunerat ut deras storhet. Jag var inte alls imponerad över vad jag hörde då. Men eftersom Glasvegas debutskiva sedan också kammat hem fullpottare i de svenska tidningar som recenserat den köpte jag den nyligen från iTunes. Jag vet att det är helt ointressant att diskutera tycke och smak men jag måste ha fått fel skiva. Det jag hör låter som Muses skotska kusiner som varit så upptagna med att skapa svulstiga ljudbilder att de glömt att skriva klart låtarna; en slags emo för 35-åringar; ett lite kreddigare Coldplay som konsumerar stabbig pubmat istället för makrobiotisk föda. Det kan omöjligt vara detta som alla gått bananas för. Så var snälla och skicka den där skivan som ska vara så bra till mig. Jag vill också höra den.

Mvh

Kristin