Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Om tolv dagar spelar Fleet FoxesWay Out West (Lil’Kim kommer också!). Och skulle någon träffa på sångaren Robin Pecknold på området så bjud honom för allt i världen inte på en älgkebab. Han är nämligen vegan. Några andra viktiga detaljvetanden om Fleet Foxes:

– Pecknold är 22 år. Mon dieu. 22 år. Han låter ju så mycket äldre. Som 28 minst.

– Både Pecknold och hans bandkompis Skye Skjelset har skandinaviska rötter. Deras farföräldrar var från Norge.

– Pecknolds mamma gör bandets bokföring och hans syster är deras tour manager. Brodern Sean har gjort videon till bandets White winter hymnal.

– Skye Skjelset är den i Fleet Foxes som inte har skägg.

– Bandmedlemmarna är mer intresserade av friluftsliv än vilt partajande.

I övermorgon börjar Emmaboda och extra ström har hyrts in till Justice. Nu återstår att se om Gaspard och Xavier (aka Justice) hittar något de gillar på Hotel Amigos meny. Gourmetfransmännen är visst lite extra förtjusta i saker som hästmage och konstiga ostar. Viktigt detaljvetande är dagens ledord.