Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Jag tror aldrig att jag stött på en mer provocerande låt än den här. Eller mig provocerar den inte alls. Jag har lagt en god grund med Fleet Foxes-skivan och klarar av sånt här flöjter och kondor-svävande stämningar utan problem. Men ingen i min närhet har lyckats lyssna på denna låt i de fem minuter som den varar. Alltid är det någon som börjar skrika om att stänga av innan första laman ens har hunnit visa sig i videon. Så tråkig attityd. Vad är det förresten för flöjt de spelar på? Inte är det ju panflöjt trots att det är den spontana svordomen som brukar dyka upp.

När Ed Westwick inte spelar den stilikoniske Chuck Bass i Gossip Girl sjunger han i det Babyshambleska bandet The Filthy Youth. De är rätt bra faktiskt. Och listar The Hives som en inspirationskälla. Ed låter ju förresten som Pete. Vilken accent han har i verkligheten. Brittiska Ed får mycket högt betyg för sin pålagda amerikanska Chuck-accent. A+.