Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Nä men så flott. Mitt uppe i jobbsemestern dyker ett mail upp från Detektivbyrån med den glada nyheten att deras debutskiva nu är färdiginspelad och väntar på att släppas den 3 september. Och eftersom en glad nyhet aldrig kommer ensam kan man även gratis ladda ner två låtar från deras hemsida. Ett rasande bra erbjudande. Önskar bara att jag kommit ihåg att tipsa om deras spelning på Emmaboda nyss när NiklasKvällspasset i P3 ringde och bad mig välja tre konserter man inte får missa i sommar. Jag rekommenderade älskade Fleet FoxesWay Out West (även fast det är stor risk att åtminstone en bandmedlem kommer att vara barfota), Sebastien TellierPopaganda och JusticeEmmaboda. Men givetvis vore det stor synd och skam att missa Detektivbyrån på Emmaboda och Broder Daniels avskedskonsert på Way Out West. Broder Daniel = Sveriges bästa band någonsin. Det var Henrik Berggren som sa det: ”ett riktigt band ska ha en egen kultur”.