Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Ja så går det när man önskar regn till andras fredagkvällar. Då får man själv frysa sig blå på Christer Sjögren. Det hade kunnat vara ett ordspråk. Men det var dessvärre min verklighet igår kväll. Fy fasen vad kallt det var på Gröna Lund. Och inte en enda värmelampa i sikte. Kvällens mest speciella händelse – förutom när Christer sjöng Sveriges finaste folkvisa Ack Värmeland du sköna – var när Thorsten Flinck, med en cigarett i hand, plötsligt gick förbi hela scenkanten för att sätta sig ensam på bänken längst fram. Han log när Christer framförde O store gud men gick efter någon halvtimme. Jag undrar hur han hamnade där.

Vilken skillnad det var att gå från Brian Jonestown Massacres konsert i onsdags (fast jag har såklart varit hemma efter det) till Christer Sjögrens spelning. Christer skulle nog aldrig svära åt sin publik eller smocka till sina musiker.

Det finns ingen anledning att ligga på latsidan bara för att det är lördag förmiddag, sista helgen i juni och mitt i andras semestertider. Som den frilansare jag är har jag redan lämnat in Christer Sjögren-recensionen och ska nu skriva en Cut Copy-artikel och en Albert Hammond Jr skivrecension. Och sedan är det dags att åka iväg till Globen-området för att recensera Avril Lavigne och Jonas Brothers. Vågar man hoppas på regn idag med?

<a href='’ href_cetemp=’ ’>