Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Puh, jag är helt slut efter gårdagen. Trots att jag bara drack en (1) vatten och gick hem i lydig tid efter Band of Horses (väldigt bra!) spelning. Och då var ju tisdag kväll ändå bara uppvärmningen inför dagens Accelerator. Idag blir eldprovet. Hur många kritiker-, blogg- och publikhyllade band kan man egentligen trycka in på minsta möjliga kvadratmeter? Gårdagens mest rosenkindade sympatiske var Johnny Flynn, gårdagens mest väluppfostrade var Wild Beasts (åh vad mjuk sångaren Haydens röst är: Som en angorakanin), gårdagens mest dansjuckiga var Foals och gårdagens bästa var Band of Horses.

Idag vill jag se Neon Neon (Parental Advisory-märkt och det bästa som Gruff Rhys varit inblandad i) och så hoppas jag att jag orkar stanna till Battles. Men fram till Brian Jonestown Massacre börjar klockan 19 ska jag lyssna på Fleet Foxes. Om du bara ska lyssna på tre låtar (fast varför skulle nu någon vilja vara så dum och bara lyssna på tre Fleet Foxes-låtar?) måste det blir: Mykonos, He doesn’t know why och Your protector. Så vansinnigt strålande bra.