Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Vad småsur Stephin Merritt var i DN-intervjun i söndags. Jag måste fått tag på honom på en riktigt bra dag. För när jag ringde hem till Mr Magnetic Fields förrförra veckan (den artikeln kommer på lördag) var han riktigt munter. Trevlig och snäll och skrattade en hel del. Sedan fortsatte han att småprata i fem minuter efter att jag ställt den sista frågan. Kanske frågade jag så o-smarta saker att han inte orkade bry sig om att hålla fast vid sitt buttra jag. Eller så ringde jag fel. Eller så är Stephin Merritt ganska rolig ändå. Jag föredrar att tro på det sista.

Innan vi går iväg för att titta på sympatiske Johnny Flynn (börjar kl 19 på Accelerator) kommer en liten treat för alla som gillar Chuck och Nate och The Magnetic Fields.

<a href='’ href_cetemp=’ ’>