Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Så var den årliga vårstädningen av skivhyllan äntligen avklarad. Två kassar album måste nu möta sitt oundvikliga öde i återvinningslådan. Befriande och sorgligt på samma gång. Jag som hade så stora planer för dessa skivor. Men vad hände egentligen med The Tyde? För att inte tala om Royal City? Bad luck var ju en sådan bra låt.

Men slänger man ut det gamla är det bara att plocka in nytt. Veckans favoritband är Poni Hoax. Från Frankrike. Såklart. All bra musik verkar ju komma från Frankrike helt plötsligt. Tänk om Poni Hoax hade kunnat spela på Arvika. En timme efter Interpol.

Andra saker jag lyssnat på idag: Joe Lean & The Jing Jang Jong, Zombie Zombie (är det verkligen sant att de ska splittras? Redan? Det finns ju så många andra band som kan splittras istället), The Ting Tings och så givetvis Spiritualized. Jason Pierce fick 9 av 10 poäng på nya skivan i NME. Helt rätt. Tro inget annat ni läser.