Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Det är ju inte The Last Shadow Puppets direkt, däremot är det ena halvan av The Last Shadow Puppets. Jag pratar givetvis (eller givetvis och givetvis: det hade ju kunnat gälla The Arctic Monkeys också) om The Rascals, trion från The Corals hemtrakter Merseyside utanför Liverpool, som frontas av Miles Kane. Han är minsann ett busy bee. Inte mindre än två debutskivor hinner han släppa under våren 2008. Först en i förra veckan med The Last Shadow Puppets och sedan i juni med The Rascals. Det kommer i och för sig bli omöjligt att vara bättre än TLSP:s skiva. Den är ju redan fulländad. Men den som vill lyssna på vad Miles har för sig vid sidan av, kan gå in på deras MySpace. Några ganska bra låtar finns det. Ganska bra alltså.

Fotnot. The Rascals ska alltså inte förväxlas med The Rascals som existerade på 60-talet. Same same but different som man brukar säga.