Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Oh äntligen fungerar det att logga in på bloggen! Igår hann jag till slut lyssna på Wild Beasts debutskiva som släpps i början av juni. Jag önskar att jag väntat med att lyssna på den. Så hade jag fortfarande kunnat vara entusiastisk. Den visade sig nämligen – i väldigt korta drag – inte alls vara så rolig som jag hade trott, tänkt och förutsatt. Och om vi ska fortsätta på ämnet om skivor som gjort mig besviken kan vi gå vidare till Tapes’n’Tapes nya skiva Walk it off. Jag gillar den men den är inte lika bra som förra albumet The Loon. Den var urbra. Men Walk it off-konvolutet är jättesnyggt. Det borde genast tryckas på t-shirts.

(Skriv ut, klipp ut och stryk på en vit t-shirt)

I SVT:s Gomorron-soffa i morse pratade vi om Ulf Lundells akustiska turné. Men det som är förvånande i sagan är att den ska äga rum först i höst. Jag var bergsäker på att den skulle äga rum i sommar. Nu är allt upp och ner. Vem ska då bli sommarens konsertkung när Ulf Lundells turné är först till hösten, Per Gessle var ute förra sommaren och inga planscher har satts upp om Tomas Ledins konsertplaner. Ni vet ju att det varje sommar måste utses en konsertkung. Vem blir det i år? Håkan Hellström? Lars Winnerbäck eller kanske någon rookie som passar på att ta hem segern på walk over? Passa på nu.