Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Så går det när man ska vara spontan. Åt skogen. Det blev inget Ferraby Lionheart igår. Satt fast vid en dator men den nyblivne Lilla Essingen-bon Lionheart var förhoppningsvis strålande. Något som jag däremot hann med igår var att lyssna på den nya Death Cab For Cutie-singeln I will possess your heart en cirkus femton gånger. Jag gillar den! Introt är nästan La Ritournelle-långt, hela fyra och en halv minuter. Men sedan kommer sången och den enkla melodin. Det är väldigt bra. Jag vill nu genast höra resten av nya skivan Narrow stairs.

Topp fem idag torsdagen den 27 mars 2008.

– Death Cab For Cutie – I will possess your heart
– The Last Shadow PuppetsThe age of the understatement
– Sebastien Tellier – hela Sexuality-skivan. Årets bästa släpp!
– Robert ForsterThe evangelist – har inte hunnit hitta mitt favoritspår än men skivan är urfin.
Cut CopyFeel the love

Bubblare: DuffyRockferry