Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Internet är ibland som en enda stor skattkista. När jag på vinst och förlust surfade runt för att hitta James Blunt-relaterat material som kanske kanske kanske skulle kunna få någon recensentkollega att ta över min konsertrecension av Mr Blunt på påskafton så hittade jag detta: En faktiskt ganska rolig – och förvånansvärt påkostad -parodi på Blunts världsplåga You’re beautiful signerat en man vid namn Johnny Bottom. Det enda jag inte gillar var slutet. Jag hade regisserat ihop ett snällt bomben-hopp i poolen istället.

Lustigkurren Weird Al Jankovic vill inte vara sämre utan har gjort sin egen tolkning av You’re beautiful. Och här har vi en till. En populär video att göra sig lustig över med all rätt. Hade jag vetat hur rolig original-videon faktiskt var hade jag inte bytt kanal när den dök upp. Sent ska man minsann vakna.