Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Så fel jag hade. Bondkakan med vit- och mörk choklad var Niklas Strömstedt. Jag som trodde att hans låt skulle vara en typisk Hjärta Smärta-ballad. Det lät ju så på titeln: För många ord om kärlek. Men så fel jag hade. När vi idag i Lantz i P4 fick lyssna på låtarna vi på förhand tolkat i kakform visade sig Niklas Strömstedts bidrag vara en riktig Per Gessle-poplåt. Luftiga gitarrer och sommar-melodier. Det blir hård kamp på Allsång på Skansen i år. Niklas är den nya Per. För många ord om kärlek var faktiskt bra (man får ibland vara mogen och konstatera sånt).

Detta är allt jag kommer att skriva om Melodifestivalen.

Håkan Hellströms nya singel För en lång lång tid kom på mailen idag. En fin och ganska klassisk (Håkansk) poplåt. Inga sambarytmer, inget blås, inget uppseendeväckande. Men däremot en väldigt söt pianoslinga och fin melodi.