Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Det ska kanske sägas att jag egentligen inte har för vana att baka alla Melodifestivaltävlanden i småkakor. Men eftersom Kafferepet ska tjuvlyssna på en minut av lördagens bidrag och sedan bedöma dem i Lantz i P4 i morgon kände jag mig manad att tolka två av bidragen i kakform.

Vem är denna bondkaka med mörk- och vit choklad? Charlotte Perelli? Niklas Strömstedt? Fronda?

Och vem är denna lilla minttopp? Nordman? Calaisa? Daniel Mitsogiannis?

Vem är en mardröm? En kanelbulle eller en havrekaka? Lyssna i morgon klockan halv tre så kommer svaren på vad Kafferepet bakat ihop. Det blir mycket Melodifestival i morgon. Först när jag avhandlar ämnet i Nöjespanelen i SVT:s Morron-soffa klockan kvart i nio och sedan som lyssnargrupp i Lantz i P4. Pyroteknik och svaga refränger here I come.