Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Nu har jag lyssnat på The Teenagers kommande skiva flera gånger och försökt gilla den Det går väldigt dåligt. Fransk elektronisk pop med snuskiga knastexter. Är det kul alltså? Bra? Jag förstår det inte riktigt. I mina öron låter det ungefär lika (o)spännande som alla dessa tyska snusk-elektro-artister som dök upp i parti och minut för några år sedan. Eller som ett mer sofistikerat (tack var den franska accenten) alternativ till alla dessa band som har skojiga mustacher och klär ut sig till pizzor i sina videor.

Den enda sexiga humor-artist jag tycker om är Har Mar Superstar. Det var evigheter sedan man hörde något från honom (fast det finns en ny skiva ute). Konserten på Hultsfred 2003 som slutade med att han (som vanligt) strippade var jätterolig. Men det var evigheter sedan. Har Mar kom hit nu! Sluta åk runt på turné i USA. Sverige behöver dig.

Ps. Grattis till Take That som fick hela två priser på Brit Awards! Gamla pojkband rostar ibland aldrig. Ds