Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Jag hade egentligen bara tänkt säga att Lykke Lis debutskiva Youth novels som släpps på onsdag är helt strålande. Men så upptäckte jag att den som inte vill vänta fem dagar till skivan släpps redan nu kan lyssna på hela albumet på hennes MySpace. Gör det genast. Vilket perfekt soundtrack till helgen.

Mina tre favoritskivor från januari 2008 (utan inbördes ordning):

1. Vampire Weekend – Vampire Weekend

2. Lykke Li – Youth Novels

3. Hästpojken – Caligula

Mad men blir ju bara bättre och bättre. Tv-året 2007 tillhörde Flight of the Conchords, tv-året 2008 kommer tillhöra Mad Men (och ja jag vet att den hade premiär 2007 i USA). Synd bara att Mad men och Californication visas samtidigt. Jag hade ju bestämt mig för att den sistnämnda förtjänade en ny chans. Men i valet och kvalet vinner givetvis Mad Men. Jag längtar redan till nästa vecka.

För några dagar sedan såg jag klart säsong ett av Party Animals. Den var inte helt strålande men jag tror starkt på säsong två.

Lyssna på Kino ikväll klockan kvart över sex. Då pratar Fredrik Strage, Roger Wilson och jag om musikfilmer. Jag glömde två viktiga saker som jag ville säga. Så är det jämt. Typiskt.