Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Idag släppte de numera konkurrerande festivalerna Hultsfred och Where The Action Is sina första artistsläpp och det måste sägas att det står knappa 1-0 till Hultsfred. Visst för att osäkerhetsfaktorn är skyhög kring Babyshambles-bokningen och att Those Dancing Days, Timo Räisänen, Sugarplum Fairy och finska lovemetalkillarna i HIM inte nödvändigtvis står högst på min bandönskelista. MEN Foo Fighters, The Hives, Sahara Hotnights, The Hellacopters och Mando Diao. Zzzznark. Kan det bli mer slentrian-stadsfest (med skillnaden att stadsfester ofta brukar kvotera in något lite intressant band som de fått i paketerbjudande) à la 2003? Missförstå mig rätt, jag gillar The Hives och skulle behöva minst en Morrissey-bokning för att frivilligt åka ner till Hultsfred och frysa halvt ihjäl på natten. Men med den line up-en skulle jag banne mig inte åka till Where The Action Is om jag så fick allt smör i Småland. Hoppas att nästa bandsläpp kommer att generera lite mer kamplusta. Vi kan ju inte ha det på den här nivån.

Undrar vad Green Man kommer att ha för line up i år. Eller Airwaves. Eller Emmaboda som fick oss alla att känna oss som de där kändisarna i Blåsningen när de ordnar festival i år igen. Undrar om Lennart Swahn dyker upp.