Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Australiska danspoptrion Cut Copy har en ny singel ute: Lights and music! Klicka här och lyssna på den. Jag garanterar att måndagen blir väldigt mycket bättre.

När vi ändå är inne på Australien, missa för allt i världen inte C W Stonekings musik. Och nej, detta är inte någon gammal stenkaka som dammats fram på en vind. Detta är musik skriven på 2000-talet även fast den får en artist som M Ward att låta hypermodern. Helt strålande!

Såg ni förresten att underbara Mel (eller Kristen Schaal som hon heter bland alla de som inte snöat in på Flight of the conchords ) dök upp i den suveräna Mad Men i torsdags? Det är för övrigt den bästa dramaserie jag sett sedan Greys anatomy blev småtråkig.

Ett dvd-tips till alla Yo La Tengo- och O.C-gillare där ute. Hyr Junebug, en som man brukar säga, fin liten bagatell med musik av Yo La Tengo och med Benjamin Mc Kenzie (Ryan i O.C) i en av storrollerna. Dessutom dyker Will Oldham upp i en liten roll i början av filmen. Blinka inte i alltför många sekunder, då missar du honom.