Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Äntligen kommer BBC-serien Party Animals till Sverige. Och det är – överraskande nog – TV8 som visar den klockan nio på lördagkvällar (=dålig tid men man kan också beställa hela säsong ett här och se alla avsnitt på raken). Jag har varit sugen på Party Animals sedan jag först läste om den i en engelsk tidning för ett år sedan. Det är hjärnorna bakom This life som har gjort en serie om ett gäng unga människor som är politiska rådgivare på dagarna och partydjur på nätterna. Låter som det hela kan bli mycket underhållande.

Dessutom har både Gossip Girl och Mad Men svensk premiär inom de närmaste veckorna. Det verkar som om det kommer bli hello teve-soffan hela våren.

Veckans roligaste citat: ”Så länge jag (…) kan beställa mat på McDonalds en gång om dagen är jag nöjd”. Basshunter talar ut om sina framgångar. McDonalds. En gång om dagen. Är han allvarlig?