Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Det här borde egentligen vara för bra för att vara sant. För några veckor sedan önskade jag att Sveriges mest charmanta trio Detektivbyrån skulle spela in en jullåt. Och någon måste höra bön för vad tror ni idag finns att ladda ner gratis från bandets hemsida om inte en vacker och purfärsk klockspelsversion av världens finaste jullåt O Helga Natt. Som en dröm. Det låter som något som spelats i ett gammalt smyckeskrin medan en ballerina i tomtedräkt snurrat runt. Ladda ner den och spela på repeat på julafton. Ikväll har jag jouren på Christer Sjögrens och Tomas diLevas julkonsert i Globen. Undrar om det kommer att bli lika vackert som i Detektivbyråns julvärld?

Ps. När ni ändå är inne på Detektivbyråns hemsida så missa inte att titta på följetongen om inspelningarna av deras debutskiva. I första avsnittet får vi följa jakten på det nya dragspelet. Ds.