Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Ja, jag vet. Egentligen är det omöjligt att kora det roligaste Flight of the Conchords-citatet eftersom hela den välskrivna dialogen kryllar av fantastiska citat. Men för er som funderar på att köpa dvdboxen (finns på amazon.com och är värd varenda krona) i julklapp åt någon (jag vill passa på att utnämnda den till Årets julklapp) så bjuder jag på ett klassiskt Murray-citat.

Bret och Jemaine är på bandmöte på Murrays kontor. En av punkterna på agendan är frisyrer. Bret har inte lytt Murray och klippt sig. Action.

B: Det finns många musiker med långt hår.
M: Nämn en.
B: Led Zeppelin
M: Jag menar en man.

Ha ha ha, helt strålande ju. Alla jag känner ska få FOTC-dvd:n i julklapp.

(Okej, konversationen är tagen ur minnet och översatt så den är mycket roligare i original. Men ni fattar dealen i alla fall)