Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Jag är väldigt nyfiken på hur Britneys skivbolag tänkte när de med stora bokstäver tryckte ”Executive producer: Britney Spears” bak på omslaget till hennes nya skiva Blackout. Att försöka sälja in en skiva genom att spela på Britneys väldokumenterade oförmåga till kontroll var minst sagt otippat. Men de säger ju att man måste våga för att vinna.

Det bästa med att vara förkyld och jobba hemma är att det plötsligt finns tid att lyssna på Ladybug Transistors nya skiva som kom med posten förra veckan. Ibland påminner den lite om en blandning av Essex Green och Mojave 3. Efter en och en halv lyssning av skivan är den väldigt fin.

Apropå Mark Kozelek-recensionen jag skrev förra veckan vill jag bara klargöra att sövande i detta fall ska tolkas som något positivt; att stämningen var så trygg och lugn att man skulle kunna somna ( tre personer som satt runt omkring mig såg också ut att sova). Fast jag har full förståelse att man kanske inte tolkar ordet sövande som något positivt i ett konsertsammanhang. Men jag menar det i alla fall som något bra. I alla fall i detta specifika fall.

Nu är det dags att julpyssla så att jag kan lämna en artikel en hel månad innan deadline. I morgon bitti hoppas jag att jag hinner titta på Darjeeling Limited.