Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Men Ferraby Lionhearts skiva är verkligen urbra. Den finns att köpa på iTunes. Om ni bara ska köpa en skiva i helgen låt det bli Catch the brass ring. Den rekommenderas å det varmaste. Om ni bara ska köpa två skivor i helgen skulle jag komplettera med nyzeeländska The Brunettes album Structure & cosmetics. Inte lika bra som Lionhearts men väl värd att lyssna på.

Nu är det dags att trycka på play en gång till på Britneys Blackout som faktiskt är riktigt bra. Det bästa spåret är nog Piece of me där Robyn körar. Jag ska nog vrida upp lite extra för att ge igen på min granne som spelar vansinneshög musik dygnet runt. Ibland så sjunger han och hans kompisar också så högt att jag inte hör vad Bret & Jemaine säger i Flight of the Conchords. Jag hör bara en massa killar som skrålar amerikansk 90-tals rock. Nu är det dags för hämnd.