Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Jag längtar verkligen till Kylies nya skiva kommer i slutet av november. För att stilla min längtan har jag idag lyssnat på Studios remix av Kylie-singeln 2 Hearts (fast länken är till originalet, visst är videon väldigt Christina Aguilera-aktig?). Jag brukar sällan se det roliga med ett dussin remixar som alltid kommer med en singel, men den här gången är det helt annorlunda. Kylie + Studio = en mycket bra kombination.

Här är mina tre bästa Kylie-låtar:

Better the devil you know (från den tidiga Kylie-tiden då running man var en trendig dans)
Confide in me (från mellan-Kylie-tiden. Definitivt en av hennes fem bästa låtar någonsin)
I believe in you (från nya Kylie-tiden, för övrigt en systerlåt till Annies Heartbeat)

Om någon förresten är intresserad av att köpa pinglor finns här en imponerande samling att botanisera bland.