Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Idag i SVT:s GoMorron-soffa pratade vi om kräkinslaget som blivit en tittarsuccé på YouTube. Ni vet, den stackars programledaren på TV4 som kräktes i sändning för några nätter sedan. Jag har medvetet hållit mig borta från att se det inslaget. Jag kan knappt ens se de där sketcherna i Little Britain där en av karaktärerna kräks på folk hela tiden. Och det är ju inte ens på riktigt. Stackars programledaren. Nu sitter jag och läser en intervju med Jens Lekman där han säger ”Det bästa sättet att röra någons hjärta är att göra bort sig totalt”. Det var fint sagt. Jens Lekman kommer säkert inte att göra bort sig ikväll när han gör två spelningar på Kägelbanan. Men han kommer nog att vara fantastisk ändå.

Nu är det snart dags att Flippa eller Floppa i P3 Populär.