Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Jens Lekmans nya skiva är verkligen bra. Just nu lyssnar jag på spåret Shirin som påminner om Big Stars urfina Thirteen. Fast det är nog inte meningen för jag hittar ingen referens till den i konvolutet.

Är internet ovanligt trögt idag? Det går ju låååååångsammare än vad det kan ha gjort i teknikuppfinningens begynnelse. Jag blir helt galen. Eller så är det jag som har druckit på tok för mycket kaffe. Känner mig fortfarande jetlaggad efter The Police-spelningen och var tvungen att gå upp tidigt för att hinna till Gomorron Sverige-soffan. Men nu sitter jag här tv-sminkad och håller på att gå upp i atomer. Det är bra att jag är förberedd om jag hamnar på nyheterna ikväll. Jag försöker andas djupt. Hoppas att den som uppfann internet inte träffar mig i en mörk gränd nu.