Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Okej, jag ska precis springa iväg. Men detta måste ju kvala in som dagens konstigaste debatt. Keith Richards rasar mot kvällstidningarna för att de sågade Rolling Stones spelning på Ullevi. Jag har för bråttom för att bestämma mig om det är lite gulligt att Richards bryr sig så mycket om två svenska kvällstidningsrecensioner eller om det bara är ovärdigt. Lite av båda – fast mest av det sista – kanske. Men med tanke på att Rolling Stones ju spelar i Sverige stup i kvarten så har de svenska recensionerna kanske större betydelse än man kan tro.

Apropå stup i kvarten, ur en privatekonomisk synvinkel hade det nog varit lönsamt för Bruce Springsteen att köpa en övernattningslägenhet i Sverige. I vinter kommer han hit igen. Bara gudarna vet för vilken gång i ordningen. Ibland känns det som om Bossen knappt har hunnit åka härifrån innan det går att lösa upphetsade notiser i tidningarna om att han kommer tillbaka igen. Nästan som om han ringde från Arlanda och tipsade dem.