Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Underbara älskade Emmaboda, Sveriges bästa festival ska lägga ner. I morgon startar den sista festivalen, i alla fall i den gamla skepnaden. Åh jag blev så ledsen när jag hörde det. Kanske mest för att landets finaste popläger inte kommer att finnas mer. Emmabodas line up har ju alltid varit den bästa i landet. Vad ska nu alla popkids se fram emot hela året? Jag har haft mina absolut roligaste somrar på Emmaboda. Jag ska försöka att inte bli alltför emotionell nostalgisk här (jag sparar nog det till min adjö-rapportering från festivalen): Men jag minns första gången jag var där. Jag var femton och alla i mitt tältläger fick låna telefonen för att ringa hem och berätta att vi kommit fram. En väldigt typisk sak för Emmaboda: Sveriges snällaste musikfest.

Enligt den här artikeln ska det istället bli en fest utan artister. Hmm, jag undrar hur det ska funka. Men jag antar att det är bättre än ingenting i alla fall. Hellre än sommar med ett nytt Emmaboda än inget Emmaboda alls.

Idag ska jag försöka se The Simpson-filmen. Det kanske kan göra mig lite gladare.