Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Eftersom nästan alla jag känner tillfälligt har lämnat stan köpte idag jag nya Sonic för att få lite sällskap vid Långholmskanalen. Däri läste jag den roligaste intervju jag läst på länge: Anders Dahlboms korthuggna svars-intervju med Dinosaur Jr:s J Mascis. Bäst gillade jag svaret på frågan om huruvida den 42-årige Mascis fortfarande åker skateboard.
J Mascis: Ja, lite. Hemma på gatan utanför huset. Jag låter vår hund dra runt på mig med ett snöre.

Det är verkligen jätteroligt. Jag undrar verkligen vilken ras hans hund är. Hoppas att det är en stor. Det enda jag vet är att Steven Malkmus har en beagle men det har inget med saken att göra. Hur som helst, jag hade betalat flera hundralappar för att se Mascis hund dra runt honom på en skateboard. Det låter som en obetalbar syn.

Så här (man får scrolla ner på sidan när man kommer fram) ser förresten Nike-skorna som Mascis varit med och designat ut. Om prick en vecka kommer Dinosaur Jr till Emmaboda. Dinosaur Jr, Spiritualized, Au Revoir Simone, The Tellers och Detektivbyrån. Det kommer bli en fin festival i år igen.