Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Okej, jag erkänner att jag är två dagar efter med detta glädjebud men jag har övningskört runt i mellan-Sverige och inte varit i närheten av Internetuppkoppling (däremot har jag bott på ett kombinerat vandrarhem och zoo och sett två zebror). Men! Maps album är nominerat till Mercury Music Price! Vilket bra val. Han tävlar tillsammans med – eller mot ska man kanske säga i ett sånt här sammanhang – Amy Winehouse, Arctic Monkeys, Dizzee Rascal, Jamie T, Klaxons, New Young Pony Club med flera (titta här för den fullständiga listan). Jag håller på Maps och Jamie T men tror att Jamie T får det.

Nu är det dags att sprätta skivkuvert och förbereda Spiritualized-intervju.Ska jobba snabbt så att jag hinner gå på vernissaget av Slayer-fotoutställningen ikväll.