Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Det är verkligen folktomt här i stan idag. Man kan nästan tro att gemene man kompat ut denna torsdag för att sy ut sina folkdräkter eller snickra på sin midsommarstång. Sådan lyx håller inte jag mig med. I morgon bitti ska jag prata om midsommarfirande i SVT:s Go morron Sverige-soffa. Ikväll måste jag fixa lite bra musik till i morgon eftermiddag. Undrar vad jag ska välja. Dessa är redan tagna:

SoKoThe Dandy Cowboys
Jens LekmanFriday Night at the Drive-In Bingo (om internet finns i närheten det vill säga. Låten finns än så länge bara här. Men det är perfekt dans i folkparken-musik)
Yttling Jazz-O lord, why can’t I keep my big mouth shut
The Sea UrchinsPristine Christine
Soft Hearted Scientists I wanted you
Elvis Costello and the Attractions – Get happy!!
Något med The Elected.