Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Det är helt fantastiskt att inte ha någon midsommarångest utan istället dricka lite hasselnötskaffe, lyssna på The Nationals jättefina skiva Boxer och läsa igenom den senaste fråga-svar-stunden med MorrisseyTrue-to-you.net.

Det ska bli vansinnigt kul att se Morrissey i New York nästa lördag och om man ska döma av ett av svaren på True To You så verkar det som om Moz kanske kanske kanske kommer till Skandinavien under året. Eller till hans ”beloved Scandinavia” som han själv uttrycker saken. Han står i alla fall i valet och kvalet mellan att spela in en ny skiva – dock har han inget skivkontrakt men han säger att han just skrivit klart två nya låtar! – eller turnera resten av året. Jag röstar på att spela in en skiva först och sedan turnera.