Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Det roligaste citatet från gårdagens Patti Smith-konsert kom under den psykadeliska inledningen till Jefferson Airplanes White Rabbit. Patti mässar om hur hon promenerat upp för Drottninggatan för att komma till August Strindbergs hem bara för att upptäcka att det är stängt på måndagar. Restauranten Inferno i Strindberg-huset var dock öppen så Patti kliver in och konstaterar:
– Loud disco music was playing – an inferno. Surely, I’m in hell.

Undrar hur det var på Brian Wilson igår. Varken DN, Aftonbladet eller Expressen har lagt ut någon recension på nätet. Åh, varför måste de ha sovmorgon just idag. Jag vill veta vilka låtar han spelade och om det var bra. Istället erbjuds jag att läsa om Justin och Jessicas romantiska kväll i Stockholm. Jag tror att jag väntar lite på att Brian-recensionen ska trilla in istället.