Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Oh la la, jag är helt slut efter att ha åkt med på Jack Whites gitarrutflykter på Icky Thump i trekvart nu. Måste friska upp mig med Simian Mobile Discos Attack Decay Sustain Release. Vilken skiva! Jag har en känsla av att jag kommer lyssna på den alldeles för många gånger i helgen. Får se till att blanda upp den med Taken By Trees, Soft Hearted Scientists och SoKo. Och så kanske lite Justice också.

Snart är det dags att ringa upp SoKo. Hon ska visst bo hemma hos Euros Childs just nu. Hon spelar in sin debut-ep i en studio i Wales. SoKo är inte bara en urbra sångerska utan också skådis i i Frankrike. Eller hon har i alla fall varit med i ett antal filmer. Fast filmkarriären gör hon under sitt riktiga namn Stephanie Sokolinski.

Jag är fortfarande urnöjd med att ha valt bort Hultsfred i år. Det är nu man ska passa på att gå till alla de ställen där musikbranschen vanligtvis brukar samlas. Tänk vad mycket plats man kan få.