Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Jaaaa! The Coral har äntligen lagt ut en ny låt på sin MySpace-sida. Eftersom mitt internet dessvärre är helt hopplöst idag har jag bara kunnat lyssna på de fem första sekunderna. Men jag ser att den nya låten finns där. Och att den heter Who’s gonna find me. Att döma av de fem sekunderna så tror jag inte att de har tagit på sig den oklädsamma bluesrocken den här gången. Hoppas att jag inte hörde fel.

Okej, nu funkar det visst att lyssna på låten. Och…..den var ju inte så bra. Inte jättedålig men inte heller bra. Jag önskar att någon av alla miljoner nanny-program kunde åka hem till The Coral och reda upp dem. När jag telefonintervjuade bandet i radio för några år sedan gick trummisen runt och handlade och snicksnackade med folk han mötte på gatan. Sedan tog han några väldigt skumma halsbloss och läste tidningen. Allt medan jag försökte fråga honom om deras (då) jättebra musik. Fast det blev en kul intervju till slut ändå. Men fokus verkar inte vara deras starka sida.