Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Det blir inget SoKo Debaser Malmö för mig ikväll. Verkligen urtrist. SoKo är ju senvårens största fynd och tillsammans med The Tellers årets hittills bästa upptäckt! Men jag tröstar mig med att framtiden ser ljus ut och att hon säkert kommer komma till Stockholm snart. Eller så åker jag till Le Bikini (kul namn) i Toulouse och ser henne där.

Dagens Lika Som Bär: Hugh Grant och Per Gessle. Okej, jag kan hålla med om att de på just de två bilderna kanske inte ser ut som enäggstvillingar. Men titta på baksidebilden på Gessles kommande skiva En händig man så kommer ni att se likheterna. Att jag aldrig tänkt på det förut.

Dagens upptäckt: Eftersom jag inte kan utnyttja min plats på tåget till Malmö har jag haft tid till annat. Bland annat att konstatera att emo:n blir mer och mer etablerad. Det är ju egentligen ingen nyhet utan har konstaterats lite varstans den senaste tiden (bland annat här). Men bland Skypes smileys kan man numera välja ikonen emo att illustrera sina chattmeddelanden med. Jag satt nyss och fumlade bland de traditionella glad/ledsen/arg-figurerna då jag såg en ikon med en lång svart lugg över ögonen. Jag blev givetvis nyfiken på vad den skulle symbolisera och när jag klickade på den kom svaret ”emo” som beskrivning. Faktiskt väldigt roligt.

Idag ska jag lyssna på mer Asobi Seksu.

Fler bloggar